Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЮмрукът на Румен Радев допадна на мнозинството българи,

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЮмрукът на Румен Радев допадна на мнозинството българи,
Коментари Харесай

Политолог: Юмрукът ще е основна част от предизборната кампания на Румен Радев

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Юмрукът на Румен Радев хареса на болшинството българи, които желаят смяна. Юмрукът ще бъде съществена основна част от предизборната му акция, юмрукът принадлежи на Румен Радев. Това сподели политологът Слави Василев в " Здравей, България " по Нова Тв.

Ако има някакво разделяне в Българска социалистическа партия по отношение на президента Радев, това сигурно се е случило в последните, да кажем месец-два, тъй като нали преди този момент не го отчитахме, а има безусловно капацитет за сходно нещо заради обстоятелството че електоратът на Българска социалистическа партия е политически доста образован и постоянно е работил извънредно правилно, когато става дума за някаква форма на изменничество. Спрямо президента Радев това може да бъде доста значително, доста значителен някакъв мотив Българска социалистическа партия дали да се раздели и дали в по-голямата си част да застане против него. Сега това към този момент е доста комплициран диалог, да забележим по какъв начин ще се развият нещата, добави социологът Димитър Ганев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР